Monday, October 7, 2013

Mc Delivery Malaysia

Hmm malam ni aku nak share sikit pasal mcdelivery ni, hehehe akibat lapar tapi malas nak keluar dah, aku decide untuk makan fastfood je malam ni. Handphone pun kredit dah tumpul hahaha nak call memang xlepas punya, last last terdetik untuk cuba guna www.mcdelivery.com.my la. Cubaan pertama sangat bagus, mudah bagi semua pengguna. Senang untuk pilih menu just klik klik aje set alamat semua dan kemudian sampai la makanan dirumah ni. Kalo lah kedai tomyam ada perkhidmatan macam ni kompem cukup 3 bulan jutawan dah hihihihi. Ape ape pun selamat mencuba. Aku dah kenyang ni, layan bini jap hihihih

0 comments:

Post a Comment