Monday, April 7, 2014

[LATEST] Is it true Shila Amzah?

Aduhaiiiii saleha... ehntu lagu Mawi hikhik... saya terkejut bila google2 tadi terkeluar lak pic Shila ni dengan fesyen baru...terkezut.... zzzzttt acam tu... bertudung tapi kain tak mencukupi nya pun adoi... saya tak pasti ini gambar baru atau lama sebab just jenjalan je kat dalam google tadi... tapi tak mengapa saya positifkan diri ini bukan dia... maybe ada yang mengedit gambar ni nampak macam dia, tak kan lah beliau buta sangat bab begini...kan... apa apa pun doakan yang terbaik buat beliau ye... good luck Shila Amzah...yeahhh

0 comments:

Post a Comment