Showing posts with label 2012. Show all posts
Showing posts with label 2012. Show all posts

Friday, November 30, 2012

Dua seteru sepanjang zaman, malam ini berentap kembali, tak sabar nak tunggu ni, tapi aku harap tiada sebarang rusuhan apa2 ye..... Majulah sukan untuk semua... Yeahhhh

Malaysia Vs Indonesia

Dua seteru sepanjang zaman, malam ini berentap kembali, tak sabar nak tunggu ni, tapi aku harap tiada sebarang rusuhan apa2 ye..... Majulah sukan untuk semua... Yeahhhh

Monday, November 26, 2012



Hmm pasal stress, aku baru je bace artikel ni kat majalah, just nak share je la ngan korang, sbb xsemua kite ni membaca kan? Haha aku pon membaca sbb nak isi masa sambil menunggu ni.....

8 langkah untuk anda hindari stress



Hmm pasal stress, aku baru je bace artikel ni kat majalah, just nak share je la ngan korang, sbb xsemua kite ni membaca kan? Haha aku pon membaca sbb nak isi masa sambil menunggu ni.....

Wednesday, November 14, 2012

Selamat menyambut tahun baru bagu semua umat islam......

Salam Maal Hijrah 1434m

Selamat menyambut tahun baru bagu semua umat islam......

This entry was posted in :
Kisah yang melantun lantun sekarang ni, orang sana kata orang sini, orang sini kata orang sana, sampai bila bila pon takkan habis hahaha.... Tapi apa kisah sebenarnya??? Bila ahli politik sibuk nak berpolitik, abes rakyat bersepah sepah.... Elok jugaklah ikut kata ulamak, selamat dunia akhirat......... Amin

Apa sudah jadi???? Nurul Izzah Anwar...

Kisah yang melantun lantun sekarang ni, orang sana kata orang sini, orang sini kata orang sana, sampai bila bila pon takkan habis hahaha.... Tapi apa kisah sebenarnya??? Bila ahli politik sibuk nak berpolitik, abes rakyat bersepah sepah.... Elok jugaklah ikut kata ulamak, selamat dunia akhirat......... Amin
Aku da lame gunekan software ni, tp sekarang ni je aku baru update balik, software ni lagi senang dari gune itune, function lebih kurang same mcm itune, tapi sebelum lu orang gune, sila la tengok dulu user guide hehehe.... So far aku lebih senang gune ini tapi kadang2 ade crash sedikit.....

**** ifunbox vs itune ****

Aku da lame gunekan software ni, tp sekarang ni je aku baru update balik, software ni lagi senang dari gune itune, function lebih kurang same mcm itune, tapi sebelum lu orang gune, sila la tengok dulu user guide hehehe.... So far aku lebih senang gune ini tapi kadang2 ade crash sedikit.....

Thursday, October 18, 2012

Akibat tiga set gerabak tren komuter tergelincir antara Stesen Simpang Batu dan Stesen Putra pada 10.55 malam. semua perkhidmatan tren KTMB terpaksa mengalami perubahan masa perjalanan antara 15 minit hingga sejam dan semua tren terpaksa menunggu giliran untuk berkongsi landasan dari Stesen Putra ke Stesen Bank Negara sebelum ke destinasi masing-masing.
Kerja memperbaiki landasan antara Stesen Simpang Batu dan Stesen Putra sedang giat dijalankan serta dijangka siap sepenuhnya esok.

18/10/2012 Gangguan Perkhidmatan KTMB Akibat gerabak tergelincir

Akibat tiga set gerabak tren komuter tergelincir antara Stesen Simpang Batu dan Stesen Putra pada 10.55 malam. semua perkhidmatan tren KTMB terpaksa mengalami perubahan masa perjalanan antara 15 minit hingga sejam dan semua tren terpaksa menunggu giliran untuk berkongsi landasan dari Stesen Putra ke Stesen Bank Negara sebelum ke destinasi masing-masing.
Kerja memperbaiki landasan antara Stesen Simpang Batu dan Stesen Putra sedang giat dijalankan serta dijangka siap sepenuhnya esok.