Showing posts with label Tips. Show all posts
Showing posts with label Tips. Show all posts

Monday, October 7, 2013

Hmm malam ni aku nak share sikit pasal mcdelivery ni, hehehe akibat lapar tapi malas nak keluar dah, aku decide untuk makan fastfood je malam ni. Handphone pun kredit dah tumpul hahaha nak call memang xlepas punya, last last terdetik untuk cuba guna www.mcdelivery.com.my la. Cubaan pertama sangat bagus, mudah bagi semua pengguna. Senang untuk pilih menu just klik klik aje set alamat semua dan kemudian sampai la makanan dirumah ni. Kalo lah kedai tomyam ada perkhidmatan macam ni kompem cukup 3 bulan jutawan dah hihihihi. Ape ape pun selamat mencuba. Aku dah kenyang ni, layan bini jap hihihih

Mc Delivery Malaysia

Hmm malam ni aku nak share sikit pasal mcdelivery ni, hehehe akibat lapar tapi malas nak keluar dah, aku decide untuk makan fastfood je malam ni. Handphone pun kredit dah tumpul hahaha nak call memang xlepas punya, last last terdetik untuk cuba guna www.mcdelivery.com.my la. Cubaan pertama sangat bagus, mudah bagi semua pengguna. Senang untuk pilih menu just klik klik aje set alamat semua dan kemudian sampai la makanan dirumah ni. Kalo lah kedai tomyam ada perkhidmatan macam ni kompem cukup 3 bulan jutawan dah hihihihi. Ape ape pun selamat mencuba. Aku dah kenyang ni, layan bini jap hihihih

Monday, September 30, 2013

RIYADH - ARAB SAUDI. Seorang ulama terkemuka di Arab Saudi mendakwa bahawa memandu boleh memberi kesan sampingan kepada golongan wanita termasuk merosakkan ovari selain menyebabkan kanak-kanak mengalami masalah klinikal.Jumaat lalu, dalam satu wawancara yang dipaparkan di dalam laman sesawang sabq.org, Sheikh Saleh al-Lohaidan turut menyokong hujahnya itu bersama dengan kajian perubatan yang menunjukkan perbuatan memandu sebenarnya memberi kesan secara terus kepada ovari selain menolak pelvis ke atas."Perkara ini dapat dilihat dengan jelas kerana wanita yang memandu secara kerap biasanya akan mempunyai anak yang mengalami pelbagai masalah klinikal," jelasnya menurut laporan Reuters.Beliau mengeluarkan kenyataan itu susulan daripada tindakan beberapa aktivis yang mengadakan kempen baru untuk membantah larangan tersebut pada 26 Oktober depan.

Memandu menyebabkan kerosakan ovari?

RIYADH - ARAB SAUDI. Seorang ulama terkemuka di Arab Saudi mendakwa bahawa memandu boleh memberi kesan sampingan kepada golongan wanita termasuk merosakkan ovari selain menyebabkan kanak-kanak mengalami masalah klinikal.Jumaat lalu, dalam satu wawancara yang dipaparkan di dalam laman sesawang sabq.org, Sheikh Saleh al-Lohaidan turut menyokong hujahnya itu bersama dengan kajian perubatan yang menunjukkan perbuatan memandu sebenarnya memberi kesan secara terus kepada ovari selain menolak pelvis ke atas."Perkara ini dapat dilihat dengan jelas kerana wanita yang memandu secara kerap biasanya akan mempunyai anak yang mengalami pelbagai masalah klinikal," jelasnya menurut laporan Reuters.Beliau mengeluarkan kenyataan itu susulan daripada tindakan beberapa aktivis yang mengadakan kempen baru untuk membantah larangan tersebut pada 26 Oktober depan.

Monday, November 26, 2012



Hmm pasal stress, aku baru je bace artikel ni kat majalah, just nak share je la ngan korang, sbb xsemua kite ni membaca kan? Haha aku pon membaca sbb nak isi masa sambil menunggu ni.....

8 langkah untuk anda hindari stress



Hmm pasal stress, aku baru je bace artikel ni kat majalah, just nak share je la ngan korang, sbb xsemua kite ni membaca kan? Haha aku pon membaca sbb nak isi masa sambil menunggu ni.....